Wie ben ik ....

Ik ben Vincent van Zal. Ik bewoon sinds september 2003 een woon-boerderijtje in het Groningse Tolbert. Ik heb daarbij bijna een hectare grond, waar ik als hobbyboer Zwartbles-schapen en ezels houdt.

Hier heb ik, tot het overlijden van mijn vrouw Sandra in november 2010, samen met haar een geweldige tijd beleefd.

Het gaf ons ook de ruimte voor onze grote passie: honden. Onder de kennelnaam "Dutch Treat" fokte Sandra af en toe een nestje.

In augustus 2006 heeft Sandra vanuit haar zo geliefde hobby, DT petspecials opgericht en uitgebouwd tot een gerespecteerde onderneming. Ik heb Sandra op haar verzoek  dan ook beloofd haar bedrijf met dezelfde passie te zullen voortzetten want wij hielden en houden van mooie producten van een goede kwaliteit.

Omdat Sandra en ik destijds ons ideale hondenkussen niet konden vinden, zijn we ze in eigen beheer gaan produceren onder de merknaam Dutch Paws. Daarnaast maken wij diverse verplaatsbare afrasteringen, eventueel ook op maat, voor het afzetten van een stukje grond voor uw honden en of kinderen op de camping.

In 2013 ben ik getrouwd met Marcella Koenen en kunnen wij onder de kennelnaam "Dawnville Shelties" onze beider hobby, het fokken met en showen van onze honden (Shetland Sheepdog), in Tolbert voortzetten.                            Marcella verleent mij nu, naast haar eigen werk, diverse hand en spandiensten. 

 

DT Petspecials vindt klantencontact heel belangrijk. Door de interactie met de klant kunnen we ons aanbod nog beter op u afstemmen. In gesprekken met onze klanten komen we vaak ook op nieuwe ideeën die we dan ook uit laten voeren.

Omdat wij een klein en flexibel bedrijf zijn kunnen we bijna altijd inspelen op persoonlijke wensen en zelfs maatwerk leveren.

Aarzel dus niet als u een vraag of een idee hebt maar neem contact met ons op. Uw reactie wordt erg op prijs gesteld.