Benchies gevuld met traagschuim (NASA)

Benchies

Dutch Paws Benchies - benchmatten met 5 cm. dik traagschuim (NASA) en verwisselbare hoezen

Materiaal Trendline hoezen: nylon met PVC coating aan de binnenzijde. De hoezen hebben 3 cm breed klittenband aan de lange zijde, zodat u makkelijk de vulling kunt verwisselen. Alle naden zijn dubbel gestikt (Oxford naden).

 

 

Let op: U vindt de diverse maten onderaan deze pagina.

 

Het klinkt raar, maar onze nieuwe Dutch Paws Benchies nemen graag het initiatief. Ze reageren namelijk uit zichzelf op temperatuur en op druk en zorgen zo voor een maximum aan ondersteuning en comfort. Dit komt door de vulling van traagschuim, dat zachter en elastischer wordt op die plaatsen waar de hond het met het lichaam verwarmt. Dit is vooral het geval op uitstekende delen van de hond, zoals bijvoorbeeld de heupen, waardoor de druk daar volledig verdwijnt. Het kussen maakt als het ware een unieke bodyprint van de hond en levert dus maatwerk in comfort voor elke hond.

 

Let op: de aangegeven maat is de binnenmaat. Dit is de grootte van de plaat traagschuim. Rondom een rand van ongeveer 3 cm die omklapbaar is. 

 

De nieuwe Dutch Paws Benchies worden geleverd met een verwisselbare hoes uit de Trendline serie. Deze hoezen onderscheiden zich door uitstraling, duurzaamheid en praktisch gebruiksgemak (er blijft geen haar aan hangen én het materiaal ventileert en is vochtwerend). Daarbij zijn ze leverbaar in heel veel prachtige kleuren en in een groot aantal benchmaten. Gun uw hond ook de luxe van een Dutch Paws Benchie!

!
banner2

Benchie XS - 62 x 45 cm

62 x 45 cm (maat traagschuim). Door de rand van 3 cm. rondom is de maximale maat 68 x 51 cm.

img_0612

Benchie S - 70 x 50 cm

Benchmat voor o.a. Sheltie, Keeshond, Franse bulldog, Boomers

Let op: de aangegeven maat is de binnenmaat. Dit is de grootte van de plaat traagschuim. Rondom een rand van ongeveer 3 cm die omklapbaar is. De maximale matmaat is dus 76 x 56 cm.

img_0611

M- 90 x 60 cm. UIT PROGRAMMA

Benchmat voor o.a.  Engelse Bulldog, Kelpie,  Friese stabij, Engelse bulldog, Schapendoes

Let op: de aangegeven maat is de binnenmaat. Dit is de grootte van de plaat traagschuim. Rondom een rand van ongeveer 3 cm die omklapbaar is. De maximale matmaat is dus 96 x 66 cm.

img_0624

Benchie L - 100 x 70 cm

Benchmat voor o.a. Herdershonden, Labrador- en Golden retriever, Australian Shepherd, Schotse herdershond (Collie).

Let op: de aangegeven maat is de binnenmaat. Dit is de grootte van de plaat traagschuim. Rondom een rand van ongeveer 3 cm die omklapbaar is. De maximale matmaat is dus 106 x 76 cm.

10

Losse hoezen Benchies

De hoezen van de Benchies zijn ook los te bestellen, zonder traagschuim. Is uw Benchie aan vervanging toe en het traagschuim is nog goed? Bestel dan alleen een losse hoes! Niet alle kleuren zijn nog leverbaar !!!

!